Repair

De werkplaats in Brielle, strategisch gesitueerd in het hart van de industrie, biedt alle mogelijkheden voor eenvoudige reparaties tot reverse engineering projecten. De reparatie en revisiemethoden worden vastgelegd met uitgebreide inspectie-en maatprotocollen. Alle componenten worden voor-en na de revisiewerkzaamheden in kaart gebracht en opgeslagen in een database.

Uitsluitend hooggekwalificeerd personeel

Wij werken met moderne apparatuur en u treft bij ons uitsluitend hooggekwalificeerd personeel aan. Door continue training zijn onze vakmensen in staat de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied ook daadwerkelijk toe te passen. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Dat bewijzen wij steeds opnieuw. Zeven dagen in de week en 24 uur per dag.

Eigen Beheer

Het maken van spare-parts gebeurt in eigen beheer. Ontwerpen doen wij met behulp van CAD programma’s. Zo kunnen productverbeteringen direct worden toegepast.

De samenwerking met zusterbedrijf Rotary Trading Company heeft geresulteerd in een unieke combinatie, waarin Rotary Trading Company de expertise en ondersteuning levert voor het totale mechanical-seal-beheer inclusief reparaties.

Langdurige samenwerking

De langdurige samenwerking en de uitstekende verhouding met onze afnemers illustreert de betrouwbaarheid van onze diensten en producten en de vakbekwaamheid van onze mensen. Uw rotating equipment vormt het hart van uw bedrijf, daar moet u onvoorwaardelijk op kunnen vertrouwen. Onze service-afdeling draagt er zorg voor. Wij kunnen u onder de meest extreme omstandigheden bijstaan op locatie.

Direct contact

Wij staan u graag te woord over uiteenlopende vragen. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen tijdens kantooruren. U kunt ons bereiken onder nummer
+31 (0) 181 413 966.

> Naar contact